Interessante links

Hier staan links naar sites die ik interessant vind, naar leveranciers, naar sites die ik zelf regelmatig bezoek enz.

Zakelijke links

Leveranciers:
Italian Photo Book: voor professionele albums
Nikon: mijn favoriete camera merk

 

Feestzalen, partycentra e.d.

DE BLESdebleshoreca.nl
De Bles is gesitueerd in Stompwijk, zeer centraal gelegen tussen de gemeenten Leiden, Zoetermeer en Leidschendam. Stompwijk ligt midden tussen de uitgestrekte polders. Het dorp wordt gekenmerkt door de zeer vele draai- en ophaalbruggetjes langs de vaart. Tussen de Stompwijkseweg en de buurtschap Wilsveen ligt een bekende en druk bezochte molengang (‘de drie molens’).

De Sniepsniep.nl
Restaurant & Hotel de Sniep in Zoetermeer is een ideale locatie voor verjaardagen, bedrijfslunches, presentaties, borrels, grote diners en privéfeesten. Daarnaast dragen wij zorg voor zeer vriendelijke en professionele bediening. De Sniep heeft 4 verschillende zalen die u kunt huren voor een feest, receptie of private dining. Voor groepen hebben wij verschillende keuzemenu’s beschikbaar.

Het Wapen van Zoetermeerhetwapenvanzoetermeer.nl
Iedereen kent onze locatie als de boerderij met de naam “In de Drie Hooibargen” Deze verwijst naar de drie hooibergen die op ons erf bewaard zijn gebleven. Oorspronkelijk stonden er echt vier. Pieter Lugtigheid liet de boerderij in 1769 bouwen. Zijn initialen en het bouwjaar staan in een gevelsteen gebeiteld.

Hijdrapartyboerderijhijdra.nl
Organiseer een feest op onze bijzondere locatie. Wij verzorgen voor u en uw gasten alle mogelijke hapjes en drankjes zodat uw feest gegarandeerd een succes wordt. Maak het feest compleet met een leuke band of DJ, extra verlichting of ballonnen in de zaal.

 

Persoonlijke links

Stompwijk:

Stompwijkse Paardendagen

De Blesruiters

Summerland: jaarlijks muziekfestival

De Gaanders: de Carnavalsvereniging

Claire Dominicus

Dorpsketting: het weekblad van Stompwijk

WebAdministrator & Webdesigner